252 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbloembotercitroencitroensapdilledonkere sojasauseigemberknoflooklaurierlichte sojasausmelkolieolijfoliepeterseliesjalotslagroomtijmtomaattomatenpureeuiwitte peperwortelzonnebloemoliezwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Snack of tussendoortje uit Macaron:

Basisrecept voor hartige macarons

Ingrediënten:
amandelpoeder, eiwit, fijne kristalsuiker, poedersuiker, voedingskleurstof, water, witte peper en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Harissa

Ingrediënten:
chilipoeder, chilivlokken, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, poedersuiker, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Tunesisch / Noord-west-Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / inmaak
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / buffet uit Brits bakboek:

Mince pies met vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / koek en gebak
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Duivenpastei - b'stilla

Ingrediënten:
amandelsnippers, boter, cayennepeper, citroensap, duif, ei, filodeeg, geblancheerde amandelen, gemalen geelwortel, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemberpoeder, peper, piepkuiken, poedersuiker, saffraanpoeder, suiker, ui, verse koriander, verse peterselie, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Maispapier

Ingrediënten:
maïzena, peperkorrels, suiker, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Pickled Quail Eggs

Ingrediënten:
aleppochilivlokken, champagne-azijn, dillezaad, geel mosterdzaad, kwartelei, roze peperkorrels, selderijzaad, suiker, water, witte peperkorrels, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Amerikaanse varkensbout

Ingrediënten:
kruidnagel, plantaardig vet, reuzel, suiker, varkensfricandeau, water, whisky, witte peper en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
broodbeleg / varkensvlees
Haal meer recepten op...