Recept uit Spis:
Langzaam gegaarde lamsbout
- Ingrediënten:
- acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout
- Keuken:
- Deens
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ciderazijn, citroen, knoflook, komijn, lamsvlees, laurier, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: