42 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbieslookbloembotercamembertcitroencitroensapcourgetteeigroentebouillonkaneelknoflookmelkolijfoliepeterseliepreiroomsjalotsuikertijmvloeibare honingwalnotenwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Salade met vijgen, geitenkaas en honing

Ingrediënten:
citroen, citroensap, double cream, geitenkaas, pistaches, little gem, munt, olijfolie, slagroom, tijmhoning, vijgen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:

Gepocheerde kweepeer met kwark en zoete hazelnoten

Ingrediënten:
babyspinazie, chilivlokken, ciderazijn, citroensap, hazelnoot, honing, kaneelstokje, kweeperen, lamsoor, munt, olijfolie, peper, single cream, slagroom, suiker, volle melk, yoghurt, zeezout en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Salade van asperges met achterham

Ingrediënten:
achterham, asperge, bosui, citroensap, franse mosterd, peper, slagroom, slamelange, verse bieslook, vloeibare honing en zout

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Ontbijt / brunch uit Nopi:

Maïsbrood met gerilde perziken en ahornroom

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, donkere rietsuiker, ei, fijne kristalsuiker, gele perziken, gemberwortel, griekse yoghurt, grof zeezout, honing, maïskorrels, nectarines, sauternes, slagroom, snelkookpolenta, vanillestokje, roomkaas, volle melk, witte perziken en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Tomatensoep Met Feta En Salamichips

Ingrediënten:
basilicum, feta, groentebouillon, honing, olijfolie, salami, salie, slagroom, knoflook, tomatenblokjes uit blik, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rode poon met pompoen, zoete ui en gember

Ingrediënten:
flespompoen, gelatine, gember, honing, jeneverbessen, kervel, knoflook, melk, olijfolie, peper, rode poonfilets, rode ui, rozemarijn, slagroom, tijm, vogelmuur, wasabipoeder, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Maïsvlini's met barbecuesaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boekweitmeel, boter, ei, gedroogde gist, honing, komijnpoeder, lente-uitjes, maïs, melk, olijfolie, paprikapoeder, passata di pomodoro, peper, slagroom, suiker, water en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Izmir'in tahini - Tagine uit Izmir

Ingrediënten:
eidooier, gedroogde pruimen, gemberpoeder, kaneel, kruidenbouillon, lamsbout, lente-ui, munt, olijfolie, saffraanpoeder, slagroom, ui, vloeibare honing, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees / couscous
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kwartels met gestoofde prei

Ingrediënten:
acaciahoning, boter, citroensap, gevogelteglace, kwartels, magere room, peterselie, prei, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Stoofperen in rode wijn

Ingrediënten:
citroen, crème fraîche, kaneelstokje, kruidnagel, peperkorrel, rode wijn, sinaasappelschil, slagroom, stoofperen, suiker, vanille-ijs, vanillestokje en vloeibare honing

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:

Mosterdsoep met andijvie en (vegetarische) spekjes

Ingrediënten:
andijvie, boter, groentebouillon, ingelegde tomaten, kaas, kippenbouillon, knoflook, lamsoorhoning, mosterd, peper, sjalot, slagroom, spekblokjes, vegetarische spekjes, vlees, voorjaarshoning en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Lamstong met lepelblad en mosterddressing

Ingrediënten:
boter, citroensap, foelie, gedroogde cranberry's, kruidnagel, lamstongen, laurier, lepelblad, olijfolie, oost-indische kers blad, peper, peterselie, rucola, selderij, slagroom, strandbiet, ui, wilde spinazie, wortel, zeevenkel en zomerhoning

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / mosterd
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Herfstschotel van gierst met room

Ingrediënten:
ahornsiroop, gierst, groentebouillon, hazelnoten, honing, olijfolie, peper, pompoen, pompoenpitten, room, salie, verse cranberrys, winterpompoen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...