162 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botergemberpoedergroenteknoflookkokosmelkkomkommerkruidenkurkumaolieolijfoliepeterseliespecerijensuikertomaatuivetvleeswaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Pasteitje van gefrituurde noedels en spinazie met groene currysaus

Ingrediënten:
cayennepeper, eiernoedels, gember, griekse yoghurt, groene currypasta, jonge spinazie, knoflook, koriander, lichte sojasaus, maïsbloem, maïsolie, peterselie, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / voorgerecht uit Noedels:

Gebakken noedels op portobello's

Ingrediënten:
bladpeterselie, eiernoedels, gember, knoflook, koolbladeren, koriander, lichte sojasaus, olijfolie, paprikapoeder, pindaolie, portobello, rode peper, sjalot, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Machtige mulligatawny

Ingrediënten:
basmatirijst, flespompoen, garam masala, gember, hp sauce, knoflook, koriander, olijfolie, patak's madras-currypasta, peper, rode paprika, rode spaanse peper, rode ui, runderbouillon, rundergehakt, tijm, tomatenpuree, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Harira (lamsvlees, kikkererwten en spinazie)

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde kikkererwten, gemalen komijnzaad, gemberpoeder, jonge spinazie, kippenbouillon, koriander, lamsnek, olijfolie, saffraan, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, zout, zuiveringszout en zwarte peper

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
aardappel, cherrytomaatjes, citroengras, gamba, gemberpoeder, gemberwortel, groene peper, kerriepoeder, kokosmelk, koriander, korianderpoeder, kurkuma, limoen, limoenblad, maïzena, mossel, paprika, prei, rode linzen, rode paprika, rode ui, saffraan, tijm, tomatenpuree, visbouillon, visfilet, visfond, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Chicken Korma

Ingrediënten:
amandelmeel, basmatirijst, chilipoeder, garam masala, gemberwortel, kardemompeulen, kippendijfilet, knoflook, kokosrasp, koriander, korianderpoeder, kruidnagel, kurkuma, laurier, rijstolie, tomatenpuree, ui, water, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht uit Noedels:

Basisrecept gebakken noedels

Ingrediënten:
champignons petits, eiernoedels, gember, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, sjalot, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Harira (lamsvlees, kikkererwten en spinazie)

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde kikkererwten, gemalen komijnzaad, gemberpoeder, jonge spinazie, kippenbouillon, koriander, lamsnek, olijfolie, saffraan, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, zout, zuiveringszout en zwarte peper

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Pittige kabeljauw in karnemelk met urad dal

Ingrediënten:
bergamotolie, citroen, gedroogde chilivlokken, geel mosterdzaad, gemalen kardemom, gember, ghee, grof zeezout, kabeljauwfilet, karnemelk, kerrieblaadjes, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, pruimtomaat, rode chilipeper, spinazie, tomatenpuree, ui, urad dal, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Arabische Tomatensoep met Couscous

Ingrediënten:
harissa, knoflooktenen, plantaardige olie, ras el hanout, tomatenpuree, gember, verse koriander, water, witte uien, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Empire roast chicken - bombay-aardappeltjes - indiase saus

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, citroen, garam masala, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, kruidnagel, kurkuma, olijfolie, peper, rode spaanse peper, rode ui, scharrelkip, tomaat, tomatenpuree, wittewijnazijn, worcestersaus, yoghurt, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Brits
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Gevulde Aubergines met Tomaat & Yoghurt

Ingrediënten:
feta, griekse yoghurt, aubergine, knoflooktenen, komijn, limoen, plantaardige olie, tomatenblokjes, tomatenpuree, gember, verse koriander, witte ui, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi 1 notitie

Diner / hoofdgerecht uit Papa Kazmi:

Vindaloo

Ingrediënten:
agavesiroop, basmatirijst, bruine rijstazijn, chilivlokken, gele paprika, gemberwortel, kipfilet, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderchutney, kurkuma, limoen, mosterd, naan, papadums, paprikapoeder, rijstolie, rode peper, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Tikka masala currypasta * home made

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, garam masala, gedroogde kokos, gember, gerookt paprikapoeder, tomatenpuree, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, olie, suiker, knoflook, zout en zwarte peper

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Harira

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, gemberpoeder, kikkererwten, knoflook, koriander, kurkuma, linzen, olijfolie, peper, rundvlees, selderijblad, tomaten, tomatenpuree, uien, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Harira

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, chana dhal, citroen, citroensap, fijn griesmeel, gemberpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, koenjit, lamsnek, lamsschenkel, nootmuskaat, saffraandraadjes, tomatenpuree, ui, verse koriander, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon

Recept van Mijn Recepten:

Kip korma

Ingrediënten:
amandel, chilipoeder, crème fraîche, garam masala, gember, kaneelpoeder, kardemompoeder, kip, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kruiden, kurkuma, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaat, tomatenpuree en ui

Recept van Mijn Recepten:

Kip korma - Mijn Recepten

Ingrediënten:
amandel, chilipoeder, crème fraîche, garam masala, gember, kaneelpoeder, kardemompoeder, kip, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kruiden, kurkuma, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaat, tomatenpuree en ui

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quinoasalade met tempé

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, gember, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, quinoa, rijstwijnazijn, sesamolie, sojasaus, taugé, tempeh, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Garnalencurry recept - Food and Friends

Ingrediënten:
chilipoeder, coconut aminos, curryblaadjes, fenegriekpoeder, fenegriekzaad, foelie, garam masala, geel mosterdzaad, gemberwortel, ghee, groene chilipepers, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kerriepoeder, koriander, knoflook, knoflookpoeder, kokosroom, komijnpoeder, komijnzaad, koolzaadolie, korianderpoeder, korianderzaad, kruidnagels, kurkumapoeder, laurierblaadjes, lichte sojasaus, limoenen, paprikapoeder, peper, garnaal, rode chilipepers, rode paprika, vruchtensap, steranijs, tomaat, tomatenpuree, uien, uienpoeder, venkelzaad, zout, zwarte peperkorrels en zwart mosterdzaad

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Garnalencurry

Ingrediënten:
chilipoeder, coconut aminos, curryblaadjes, fenegriekpoeder, fenegriekzaad, foelie, garam masala, geel mosterdzaad, gemberwortel, ghee, groene chilipepers, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kerriepoeder, koriander, knoflook, knoflookpoeder, kokosroom, komijnpoeder, komijnzaad, koolzaadolie, korianderpoeder, korianderzaad, kruidnagels, kurkumapoeder, laurierblaadjes, lichte sojasaus, limoenen, paprikapoeder, peper, garnaal, rode chilipepers, rode paprika, vruchtensap, steranijs, tomaat, tomatenpuree, uien, uienpoeder, venkelzaad, zout, zwarte peperkorrels en zwart mosterdzaad

Haal meer recepten op...