Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, eidooier, gehakt, kaneel, kip, knoflook, komijn, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rund, suiker, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept uit Keukendagboek 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal: