Basisrecept uit Deutsche Küche:
Witte basissaus
- Ingrediënten:
- beurre manie, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, gevogeltefond, laurier, room, sjalotten en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, crème fraîche, dragon, droge vermout, droge witte wijn, ei, eidooier, gevogeltefond, groentebouillon, knoflook, knolselderij, laurier, noilly prat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg: