Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli biber Dolmasi - Gevulde paprika's in olijfolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, gedroogde munt, kaneel, olie, paprika, peterselie, pijnappelpitten, rijst, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, boter, citroen, dressing, ei, groene kruiden, knoflook, komkommer, kruiden, mosterd, olie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turquoise:
Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Smakelijke salades:
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken: