Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Gestoofde zonnevisfilet met truffelboter
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, citroensap, fleur de sel, kippenbouillon, olijfolie, prei, zonnevis en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, waterkers, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: