97 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroencourgetteextra vierge olijfoliekerstomaatknoflookkruidenmuntpeperpeterseliepijnboompittenrode uisjalottijmuivruchtensapwaterzeezout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Recept uit Brindisa:

Tomaten-basilicumdressing

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, olijfolie, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Inktvis & tomaat

Ingrediënten:
basilicum, citroen, fleur de sel, olijfolie, vruchtensap, rozemarijn, tijm, knoflook, tomaten, vastkokende aardappelen, venkelloof, versgemalen zwarte peper, zoete ui, 
zout en peper en zure kappertjes

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gierstkoekjes met tomaten en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, eierdooiers, eiwitten, gemalen gierst, gierst, melk, mozzarella, olijfolie, peper, room, tomaat, tomaten, vetstof en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Ontbijt / brunch / lunch uit Thug kitchen feestvoer:

Hartige tomaten-nectarinetaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bakspray, balsamicoazijn, basilicum, bloem, ciderazijn, citroensap, kerstomaat, knoflook, kokosvet, maïzena, melkvervanger, nectarine, olijfolie, pijlwortelmeel, suiker, ui, wit maismeel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / pannenkoeken en flensjes / hartige taart / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Morieljes met boterbonen, tomaten en zoete kruiden

Ingrediënten:
boterbonen, citroensap, kerstomaat, knoflook, morieljes, olijfolie, olijfolie extra vergine, rode ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Inktvis & tomaat recept - Food and Friends

Ingrediënten:
basilicum, citroen, fleur de sel, olijfolie, vruchtensap, rozemarijn, tijm, knoflook, tomaten, vastkokende aardappelen, venkelloof, versgemalen zwarte peper, zoete ui, 
zout en peper en zure kappertjes

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Paprikarolletjes met tonijn

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, olijfolie, rode chilipeper, rode paprika, tomaat, tonijn op olie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Zomersalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, buffelmozzarella, citroensap, extra vierge olijfolie, groene olijven, lente ui, penne, tomaat, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Nigella Express:

Salade nicoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, citroensap, croutons, ei, extra vierge-olijfolie, ijsbergsla, maldonzout, sperziebonen, suiker, tomaat, tonijn in blik en zwarte olijven

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Couscoussalademet uien

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, couscous, koriander, munt, olijfolie, peper, bladpeterselie, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Croutonsalade

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, croutons, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Fluke Ceviche

Ingrediënten:
basilicum, jalapeñopeper, citroenolie, citroensap, espelettepeper, koriander, limoensap, munt, olijfolie, suiker, tomaat, rode ui, zeezout, zomerbot en zomerbotfilet

Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Griekse stijl orzosalade

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, feta, lente-ui, munt, olijfolie, oregano, orzo, peterselie, ricotta, tomaat, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:

Bruschetta

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, brood, citroensap, knoflook, olijfolie, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Simpele gazpacho - gazpacho simplice

Ingrediënten:
citroensap, ijsblokjes, komkommer, lente-ui, olijfolie, peper, tomaat, verse basilicum, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade met geroosterd brood

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, brood, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...