Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, crème fraîche, droge witte wijn, groente, kalfsfond, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, selderij, sjalot, tijm, tomaat, water, witte ui, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: