Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, ei, gember, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, koriander, kruiden, laos, olijfolie, peper, peterselie, pindakaas, plantaardige olie, rode ui, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Thug kitchen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Basisrecept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit De kunst van het koken: