95 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoedercitroencitroenraspeieidooiereiwitgemalen kaneelkaneelkristalsuikermaïzenamelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepoedersuikerroomslagroomsuikeruiwitte peperwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Perzik Aardbeientaart Met Gebruinde Boter

Ingrediënten:
aardbeien, maïzena, melk, bloem, gemalen kaneel, grof zeezout, water, lichte basterdsuiker, boter, perziken, ruwe rietsuiker, vanillepoeder en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Strudel

Ingrediënten:
azijn, boter, citroensap, meel, water en zout

Keuken:
Midden-europees
Soort:
beslag/deeg / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / nagerecht uit Spaans koken:

Amandel citroentaart

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, slagroom, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Deep-Fried Hollandaise

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, citroenzuur, ei, eidooier, frituurvet, gelatine, gellan, laag-acyl, natriumhexametafosfaat, paneermeel van muffin, ultra-sperse® en water

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

High tea uit Nachtbrood:

Appelbroodje

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, citroensap, gist, kaneel, rozijn, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / zoete hapjes
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Kersentaart Met Amandelen

Ingrediënten:
amandelmeel, ei, kristalsuiker, maïzena, melk, bloem, gezouten boter, grof zeezout, water, kirsch, ontpitte kersen, ruwe rietsuiker, vanillepoeder en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Italiaanse kalfslever

Ingrediënten:
boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Hot applepie met icecream

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, citroensap, goudrenet, jonagold appel, kaneelpoeder, suiker, vanille-ijs, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit Brits bakboek:

Treacle-taart - treacle tart

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, gemalen kaneel, gemberpoeder, golden syrup, pecannoten, poedersuiker, volvette room, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Klassieke Zweedse Appeltaart

Ingrediënten:
appels, ei, bloem, kristalsuiker, maïzena, melk, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, lichte basterdsuiker, ruwe rietsuiker, taartbodem, vanillepoeder en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, laurierblad, melk, prei, spinazie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Kersen-anijssorbet met citroenkoekjes

Ingrediënten:
anijslikeur, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kersen, patentbloem, semolina, suiker en water

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Galette Met Aardbeien En Rabarber

Ingrediënten:
kristalsuiker, maïzena, melk, bloem, gezouten boter, grof zeezout, water, rabarber, roomkaas, ruwe rietsuiker, kardemompoeder, verse aardbeien en citroensap

Soort:
fruit / zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Geglazuurde vingerbroodjes - iced fingers, evt gevulde variatie

Ingrediënten:
aardbeienjam, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, fijne rietsuiker, frambozenjam, gelatine, gist, melk, poedersuiker, vanille, volvette room, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...