Diner uit Anatolië:
Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, crème fraîche, dijonmosterd, dille, droge witte wijn, eidooier, laurier, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, tomaat, ui, water, witte ui, witte wijnazijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: