Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Avgolemono (kippensoep met ei & citroen)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, ei, kip, langkorrelige rijst, peterselie, witte ui, wortel en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, eidooier, groente, ketjap, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, langkorrelige rijst, melk, olijfolie, peper, peterselie, slagroom, suiker, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: