Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dille, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zuivel, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Ontbijt uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit La Mère Brazier: