Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, pancetta, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Proef Puglia: