Recept uit De pastabijbel:
Spaghetti met eieren, spek room
- Ingrediënten:
- crème fraîche, ei, olijfolie, ontbijtspek, pancetta, parmezaanse kaas, spaghetti, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, crème fraîche, eidooier, gekookte ham, gerookt spek, ham, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, spek, tijm, ui, vlees, water, zuivel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: