Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Nopi:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker: