73 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelboterbouillonbroodcitroensapgehaktgroentekomkommernotenolieolijfoliepaneermeelpeperpeterselierundvleessesamoliespecerijensuikertijmuivleeswaterwortelzout
zout en peperzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte

Recept van Mijn Recepten:

Roti met rundvlees en spitskool

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, ei, kerrie, kerrie masala, knoflook, kousenband, laurier, olijfolie, peper, rode peper, rundvlees, spitskool, tomaat, ui, water en zout

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Bijgerecht uit The naked chef:

Gehaktballen

Ingrediënten:
basilicum, brood, dijonmosterd, eierdooier, gedroogde rode peper, gehakt, knoflook, komijnzaad, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rozemarijn, tomatensaus, ui en vlees

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasta 'ncasciata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, broodkruim, ei, ham, kippenlever, knoflook, maccheroni, mozzarella, olijfolie, pecorino, rundvlees en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:

Salade van molsla

Ingrediënten:
bosui, chorizo, ciderazijn, ei, knoflook, molsla, olijfolie, rauwe ham en vlees

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Nasi goreng

Ingrediënten:
basmatirijst, donkere sojasaus, ei, garnalen, kip, knoflook, rundvlees, spaanse peper, trassi, ui, varkensfilet, versgemalen zwarte peper, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Gegrild lamsvlees met citroenharissa

Ingrediënten:
azijn, bot, citroenschil, custard, eieren, gemalen amandelen, ingemaakte citroen, jam, knoflook, komijnzaad, lamsvlees, munt, pepers, pitten, pruimen, rode paprika, rundvlees, specerijen, steaks, taart, tomatenpuree en zeezout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aubergines gevuld met vlees

Ingrediënten:
aubergine, broodkruim, ei, knoflook, verse peterselie, vlees, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:

Yukhoe Koreaanse tartaar

Ingrediënten:
bosui, eidooier, honing, knoflook, koreaanse sojasaus, peer, pijnboompitten, rundvlees, sesamolie, sesamzaad en zwarte peper

Keuken:
Koreaans
Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Roergebakken brede mie - guay teow pad se-iew

Ingrediënten:
broccoli, ei, knoflook, kratiem, maïzena, nam pla, oestersaus, olie, rundvlees, sen yai, sesamolie, suiker, thaise vissaus, verse rijstmie, wijn, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles / pekel en marinades
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde kool - chou farci

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, broodkruim, crépine, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, melk, olie, peper, quatre épices, savooiekool, sjalot, speklap, tijm, ui, varkensdarmnet, varkensschouder, verse bieslook, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit singapore:

Singapore-croquetten - Singapore-croquettes

Ingrediënten:
aardappel, aardappelpuree, arachideolie, beschuitkruim, ei, frituurolie, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemberwortel, groene spaanse peper, knoflook, mager rundvlees, paneermeel, ui, verse koriander, verse peterselie, witbroodkruim, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Rempejek met vlees en pinda's - rempejek daging dan katjang

Ingrediënten:
arachideolie, djahé, ei, gedroogde kokos, gemberwortelpoeder, ketoembar, klapper, knoflookpoeder, koenjit, koriander, kurkuma, mager lamsvlees, mager rundvlees, olie, peper, pinda, rijstebloem en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Rempejek met vlees - rempejek daging

Ingrediënten:
arachideolie, djinten, ei, ketoembar, knoflookpoeder, komijn, koriander, mager rundvlees, olie, peper, rijstebloem, uienpoeder en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde koolrolletjes uit Surabaya - ikan dan kol dari Surabaya

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, groene kool, kabeljauwfilet, kippenvlees, knoflook, laos, limoensap, rundvlees, sambal oelek, savooiekool, ui, witte kool, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / groente / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 3 - bahmi djawa 3

Ingrediënten:
boter, chinese kool, chinese mie, djahé, ei, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, krab, mager geitenvlees, mager lamsvlees, mager rundvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, sperziebonen, spitskool, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...