Diner / hoofdgerecht uit Food for thought:
Geroerbakte ossenhaass met uien
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine suiker, citroensap, knoflooksap, lichte sojasaus, ossenhaas, sichuanpeper, ui, voorgerecht en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, bruine basterdsuiker, citroen, citroensap, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijn, laos, laurierblad, olie, olijfolie, peper, rundvlees, sojasaus, tijm, tomatenpuree, trassi, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Rauw:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit De Dikke van Dam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit De Joodse keuken: