Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Plenty more:
Rijst met citroen en kerrieblad
- Ingrediënten:
- basmatirijst, boter, citroen, kaneelstokje, kerrieblaadjes, kruidnagels, witte peper en zout
- Soort:
- salade / rijst / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, basmatirijst, boter, citroenrasp, citroenschil, dille, ei, eidooier, fruit, gedroogde munt, gember, kaneelstokje, knoflook, krenten, melk, munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, rondkorrelrijst, suiker, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Plenty more:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / nagerecht uit Een kookboek.:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Kooktechnieken:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit Rijst & risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Moro: