42 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbakpoederbloembotercitroencitroensapeigembergistgroentehoningknoflookmelkmuntoliepeperplantaardige oliesuikertomatenpureeuiwalnotenzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

zoete ricottazakjes

Ingrediënten:
cacao, chocoladevulling, deeg, eieren, bloem, boter, poedersuiker, kaneel, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade, rozijnen, sinaasappel, verse ricotta, water en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

kipschotel met vijgen

Ingrediënten:
citroen, citroenschil, gemalen zwarte peper, kaneelstokje, kip, kippenbouillon, olijfolie, ontbijtspek, sla, suiker, vijgen, water, witte wijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit / gevogelte
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Pompoenensaimadas

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, kabochapompoen, kaneel, patentbloem, poedersuiker, reuzel, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Vegetarische moussaka

Ingrediënten:
aubergine, citroen, geitenkaas, kaneelstokje, kashkavalkaas, knoflook, olijfolie, oregano, pruimtomaat, rode ui, suiker, tomatenpuree, water, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Sfiha van champignon en komijn

Ingrediënten:
boter, champignon, droge gist, ei, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kwark, olijfolie, patentbloem, prei, suiker, ui, gist, volkorenbloem, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:

Hieltjes met perenbliksem

Ingrediënten:
aardappel, boter, kalfsfond, kalfsjus, kaneelstokje, knoflook, laurier, lichtgerookt mager spek, melk, olijfolie, stoofperen, suiker, tomatenpuree, tomatensap, ui, varkensschenkel, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Peruaanse keuken: zoete aardappel bollen

Ingrediënten:
beslag, bloem, boter, brood, eieren, bloem, kaneel, kaneelstokje, lichtbruine basterdsuiker, lichtbruine suiker, olie, plantaardige olie, sinaasappel, sinaasappelsap, sinaasappelschil, siroop, suiker, water, zoete aardappel en zoete aardappelen

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Frisse granaatappel-yoghurttaart

Ingrediënten:
donkerbruine basterdsuiker, poedersuiker, granaatappel, granaatappelsiroop, olijfolie, pitten, bakpoeder, kaneel, volle yoghurt, water en zelfrijzend bakmeel

Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Indiase viscurry

Ingrediënten:
aubergines, curryblaadjes, fenegriekzaad, frituurolie, gedroogde pepers, gemalen peper, gember, kaneelstokje, kardemompeul, knoflook, okra, olie, sjalotten, suiker, tamarindepulp, tomaat, turmeriekpoeder, ui, viscurrypoeder, visfilet, water en zout

Keuken:
Indiaas / Maleisisch
Soort:
curry / vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Gembercake

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, gembermarmalade, gemberpoeder, kaneel, plantaardige olie, suiker, vloeibare stroop, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Wiener apfelstrudel

Ingrediënten:
appelen, bloem, bloemsuiker, boter, gemalen amandelen, griessuiker, kaneel, olie, paneermeel, rozijnen, slagroom, vanillesuiker, water en zout

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Sperziebonen, tomaten en kaneelyoghurt

Ingrediënten:
baharat, bosui, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, laurierblad, olijfolie, piment, sperziebonen, suiker, verse koriander, water, witte wijn en zoete tomaat

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / nagerecht uit Grieks koken:

Baklava

Ingrediënten:
amandelen, basterdsuiker, boter, citroensap, filodeeg, kaneel, kruidnagels, olijfolie, piment, suiker, walnoten en water

Keuken:
Grieks
Haal meer recepten op...