48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstauberginebasilicumbloemboterbouilloncayennepepereigedroogde muntgehaktgroenteknoflookmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Goulash met rijst

Ingrediënten:
bak en braad, bloem, bouillon, goulashkruiden, knoflook, magere runderpoulet, paprikapoeder, peper, peterselie, rijst, rode paprika, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse linzensoep met rijst

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, gedroogde linzen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, tijm, tomaten, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Indische pindasoep met rijst

Ingrediënten:
eieren, gember, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, lente ui, limoen, olie, peper, pindakaas, rijst, rode peper, seroendeng, sperziebonen, tomatenpuree, zoete aardappel en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gele rijst, de beste manier

Ingrediënten:
boter, citroen, doperwt, groentebouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, peterselie, piment, rijst, rode paprika, saffraan, tomaat, ui, witte rijst en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Gemüse! :

Gevulde koolrabibladrolletjes

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, groentebouillon, komijnpoeder, koolrabiblad, krenten, paprikapoeder edelsusz, paprikapuree, peterselie, pijnboompitten, risottorijst, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Balkan
Soort:
vegan / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Bijgerecht uit Gemüse! :

Gevulde snijbietrolletjes

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, groentebouillon, komijnpoeder, krenten, paprikapoeder edelsusz, paprikapuree, peterselie, pijnboompitten, risottorijst, snijbietblad, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Balkan
Soort:
vegan / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paprikarisotto - risotto con peperoni

Ingrediënten:
groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, rode paprika, tomaat, ui, verse rozemarijn, voorgekruid pitavlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, citroen, boter, parmezaanse kaas, gladde peterselie, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, passata, tomaat, risottorijst, sjalot, bleekselderij, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
risotto
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Risottoballetjes met tomaat & erwten

Ingrediënten:
basilicum, doperwten, edelgistvlokken, groentebouillon, kikkererwtenmeel, knoflooktenen, olijfolie, panko, passata, risottorijst, saffraanpoeder, sjalot, tomaten, witte wijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met parmezaanse kaas en carpaccio

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bresaola, carpaccio, kruidenbouillonblokje, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paddenstoelenrisotto met barolo - risotto al barolo con funghi

Ingrediënten:
barolo, boter, gedroogde paddenstoelen, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, tomaat, ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Eenvoudige risotto met olijven

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, groene olijven, knoflook, kruidenbouillonblokje, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, sjalotten, tomatenpuree, witte wijn, zout, zwarte olijven en zwarte olijven met pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Risotto met quorn

Ingrediënten:
champignons, gemalen kaas, groene paprika, groentebouillon, laurier, maïsolie, peper, quorn, rijst, sjalotten, tijm, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Risotto met kip

Ingrediënten:
bouillon, kipfilet, kippenlevers, margarine, paddenstoelen, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Eenvoudige paella met paddenstoelenhoedjes

Ingrediënten:
gerookte-paprikapoeder, groentebouillon, kastanjechampignon, knoflook, paddenstoel, paellarijst, peper, portobello, rijst, rondkorrelrijst, saffraan, shiitake, tomatenpuree, ui, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / vegan / rijst / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met aubergine en tomaten

Ingrediënten:
arboriorijst, aubergine, courgette, crème fraîche, herbes de provence, knoflook, kruidenbouillonblokje, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalotten, tomaten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Koolrollade

Ingrediënten:
bakvet, basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, tijm, tomatenpuree, varkensgehakt, vleesbouillon, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Koolrollade

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, olie, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / groente
Haal meer recepten op...