41 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbasmatirijstbladpeterseliebloemboterbouilloncitroencitroensapcourgetteeiknoflookkorianderolieparmezaanse kaaspeperpreirisottorijstsjalottomatenpureeuiwaterwitte wijnzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:

Indische pindasoep met rijst

Ingrediënten:
eieren, gember, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, lente ui, limoen, olie, peper, pindakaas, rijst, rode peper, seroendeng, sperziebonen, tomatenpuree, zoete aardappel en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Spaanse Rijst Uit De Oven

Ingrediënten:
bruine rijst, erwten, groentebouillon, jalapeñopeper, knoflook, koriander, limoensap, mais, olie, tomaat, tomatenpuree, ui en zout

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

zilte rijst in de romertopf

Ingrediënten:
bouillon, inktvis, knoflook, laurierblad, mosselen, olie, prei, rijst, saffraandraadjes, scampi, ui, verse tijm, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gele rijst, de beste manier

Ingrediënten:
boter, citroen, doperwt, groentebouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, peterselie, piment, rijst, rode paprika, saffraan, tomaat, ui, witte rijst en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Salade niçoise met rode rijst

Ingrediënten:
bouillon, dijonmosterd, ei, kerstomaat, knoflook, limoensap, olijfolie, paprikapoeder, rode rijst, rode ui, sla, sperziebonen, tuinbonen, verse koriander, verse peterselie, verse tonijn, versgemalen zwarte peper, water, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Risottoballetjes met tomaat & erwten

Ingrediënten:
basilicum, doperwten, edelgistvlokken, groentebouillon, kikkererwtenmeel, knoflooktenen, olijfolie, panko, passata, risottorijst, saffraanpoeder, sjalot, tomaten, witte wijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Risotto met spruitjes

Ingrediënten:
boter, citroen, dolcelattekaas, dragon, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, spruitjes, tijmblaadjes, uien, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Arancini met pecorino, porcini & mozzarella

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, knoflook, mozzarella, olijfolie, oregano, pecorino, risottorijst, sjalot, vers broodkruim, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Arancini

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, courgette, groentebouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, risottorijst, sjalot, tijm, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Risotto met schorseneer en kastanjechampignons

Ingrediënten:
boter, citroen, gedroogde bladpeterselie, groentebouillon, kastanjechampignon, olie, paddenstoelenbouillon, peper, pittige harde kaas, risottorijst, schorseneer, wortelpeterselieloof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
risotto / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Arancini

Ingrediënten:
arboriorijst, broodkruim, eieren, boter, groentebouillon, mozzarella, olijfolie, parmigiano reggiano, plantaardige olie, saffraan, sjalot, knoflook, tomatensaus, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Gebakken rijstballen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, carnarolirijst, citroen, ei, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, lavas, mozzarella, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Knoflookrijst met tomaten

Ingrediënten:
groentebouillon, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, prei, tomatenpuree, ui, verse peterselie, vleestomaat, zilvervliesrijst en zout

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Koolrollade

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, olie, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Perzische keuken: Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, bouillon, brood, cayennepeper, dille, extra vergine olijfolie, gedroogde munt, gehakt, peterselie, groentebouillon, aubergine, water, kaneelpoeder, kurkumapoeder, linzen, munt, paprijst, peterselie, puylinzen, rijst, suiker, knoflook, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, uien, water, olijfolie, zeezout, zonnebloemolie, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Erwtenpilav met sinaasappelboter

Ingrediënten:
basmatirijst, erwten, boter, groentebouillon, kruidnagels, kurkuma, olie, peper, pinda’s, rozijnen, sinaasappel, knoflook, gemalen komijn, honing, witte balsamicoazijn en zout

Keuken:
Aziatisch / Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...