Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, azijn, bloem, bloemkool, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode kool, rode wijn, sjalot, tijm, ui, water, witte kool, witte wijn, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: