Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbakpoederbloembotercitroencitroensapeikaneelknoflookmelkmosterdnootmuskaatolieolijfoliepaneermeelpeperpeterseliepoedersuikersuikertomaatuiwaterwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Biscuit met melk en olie

Ingrediënten:
bakpoeder, bloemen, citroenrasp, ei, kristalsuiker, melk, vanille-extract, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Bobba's babka

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, bruine basterdsuiker, cakemeel, ei, gist, kaneelpoeder, melk, olie, rietsuiker en zout

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Worteltaart

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, bicarbonaat, bloem, boter, cakemeel, ei, gemalen kaneel, olijfolie, poedersuiker, roomkaas, soda, vanille-extract, walnoten, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Zuid afrikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Gnocchi met pompoen en pesto van cavelo nero

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cavolo nero, eidooier, hazelnoot, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pinda, pompoen, zeezout en zout

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Grand aioli

Ingrediënten:
aardappels, bloemkool, eidooier, eieren, grof zout, laurierblaadjes, melk, olijfolie, rodewijnazijn, sperziebonen, knoflook, visbouillon, witbrood, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, kappertjes, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Arancini

Ingrediënten:
arboriorijst, broodkruim, eieren, boter, groentebouillon, mozzarella, olijfolie, parmigiano reggiano, plantaardige olie, saffraan, sjalot, knoflook, tomatensaus, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / nagerecht uit Gelati d'Italia:

Biscuit Tortoni

Ingrediënten:
amandelen, amandelmakarons, amaretti, amaretto, ei, fijne kristalsuiker, slagroom, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Mosterdmayonaise

Ingrediënten:
azijn, citroensap, eidooier, mosterd, peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:

Hazelnoot & citroencantuccini

Ingrediënten:
citroen, ei, hazelnoten, melk, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crocchette met aardappel & parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bloemige aardappel, citroen, ei, olie, parmezaanse kaas, peper, polenta en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Galani kersen-'sandwich'

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, fijn zout, grappa, kersen, kirsch, kristalsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, rum, slagroom, tipo 00-bloem, witte basterdsuiker, witte wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch / frituur
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Soft shell krab in parmezaanbeslag met venkelsalade

Ingrediënten:
ei, ijswater, mayonaise, natriumbicarbonaat, parmezaanse kaas, plantaardige olie, soft shell krab, tipo 00-bloem, venkelknol, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Bladcichorei met ansjovisdressing

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, bladcichorei, chiliflakes, cicoria, dijonmosterd, eidooier, knoflookolie, plantaardige olie, rodewijnazijn, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossentong met balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bleekselderij, bloem, ei, extra vierge-olijfolie, ossentong, panko, peterseliestelen, plantaardige olie, roodlof, ui, witlof, wortel, zoutflakes en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / nagerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Apfelstrudel

Ingrediënten:
appels, bloem, boter, ei, fijne tafelsuiker, kaneel, pijnboompitten, rozijnen, rum, witbroodkruim, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Basisrecept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, ei, eidooier, peper, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...