Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
patrijs met saucijsjes en wortelen
- Ingrediënten:
- laurierblad, olijfolie, patrijs, saucijs, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zeezout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken: