150 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouquet garnicitroensapeigroentekippenbouillonknoflookknolselderijkruidnagellauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselierode wijnroomtijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Prei-gehaktschotel

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, boter, foelie, gehakt, half-om-halfgehakt, knoflook, lamsgehakt, nootmuskaat, olijfolie, oude kaas, peper, prei, rundergehakt, tijm, tomatenpuree, varkensgehakt, vleesbouillon, winterwortel, zoete ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Demi-glacesaus

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsbouillon, maïsolie, prei, selderij, tomatenpuree, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Tripes à la mode de Caen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, calvados, cider, kalfspoot, kruidnagel, prei, runderpens, tomatenpuree, ui, wortel, zout en zwoerd van buikspek

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:

Fishchowder

Ingrediënten:
bieslook, bruin brood, champignons, fruits de mer, bloem, boter, halfvolle melk, kabeljauw, kervel, prei, room, bleekselderij, verse tijmblaadjes, visbouillon, wortel en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfswang met aardappelpuree en kaas

Ingrediënten:
aardappel, bloem, extra vergine olijfolie, kalfsbouillon, kalfswang, knoflook, kristalsuiker, la serena-kaas, prei, rode rioja, slagroom, spaanse ui, verse dragon, verse kervel, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik in sherry

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroensap, kippenbouillon, laurierbladeren, olijfolie, peper, prei, sherry, tomaat, water, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Vol-au-vent (kippenpastei)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, kip, kruidnagel, laurier, prei, selderij, tijm, ui en wortel

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gebraiseerde kalfswang

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsfond, kalfswang, knoflook, koolzaadolie, laurier, prei, tijm, ui en wortel

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, laurierblad, melk, prei, spinazie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Verrukkelijke pastei met lamsschenkel

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bloem, lamsschenkel, meiraap, melk, olijfolie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rijstsalade met garnalen en groene appel

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, garnalen, groene appels, langkorrelige rijst, olijfolie, peper, bladpeterselie, prei, rozemarijn, salie, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Bruine gevogeltebouillon

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, gevogeltekarkassen, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, water, witte wijn en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon / kruiden
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Kalfstong met madeira

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsbouillon, kalfstong, kippenbouillon, madeira, olijfolie, peper, prei, sherryazijn, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Haal meer recepten op...