Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, fruit, groente, kaneel, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Klein Stukje Dan:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Minimania: