Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, azijn, bloem, citroensap, ei, groente, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rijst, rode kool, rode wijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.: