172 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: citroensapgembergroentekikkererwtenknoflookkokosmelkkomkommerkruidenlimoenolieolijfoliepeperpeterselierijstsojasausspecerijensuikeruivetvleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:

Bouillon met noedels, groente, taugé & garnalen

Ingrediënten:
bouillon, ei, gamba's, gemalen koriander, gembersiroop, groente, ketjap asin, korianderblaadjes, kroepoek, mihoen, sambal, sherry, taugé en zoete chilisaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Bouillon met vlees, bloemkool en mie - sop kol kembang

Ingrediënten:
bloemkool, djinten, foelie, gemalen komijn, gemalen koriander, groente, ketoembar, knoflook, kruidnagel, mie, nootmuskaat, runderpoulet, ui, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Lunch / avondmaal uit Nigella Express:

Noedelsoep voor hunkeraars

Ingrediënten:
baby-paksoi, dashi, donkerbruine basterdsuiker, gember, kippenbouillon, koriander, shiitake, sojasaus, steranijs, sugarsnaps, taugé en udonnoedels

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Chinese kippensoep

Ingrediënten:
einoedels, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, lente-ui, paksoi, zoute sojasaus, spaanse peper en taugé

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Thaise wontonsoep - geow nam moo

Ingrediënten:
bai pak chee, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, paksoi, taugé, thaise vissaus, varkensbotten, varkensgehakt, verse koriander, water, witte peper, wontonvel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Eiermie met varkensvlees - ba-mee moo daeng

Ingrediënten:
bai pak chee, ba mee, eiermie, knoflook, kratiem, nam pla, paksoi, rode kleurstof, sojasaus, suiker, taugé, thaise vissaus, varkensbotten, varkenshaas, verse koriander, water, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Chinese zalm

Ingrediënten:
champignon, gember, groene chilipeper, knoflook, koriander, maïskolf, olie, paksoi, rode paprika, sugarsnaps, taugé, teriyakisaus, ui, vijfkruidenpoeder en zalm

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pad Thai met garnalen

Ingrediënten:
arachideolie, bosuitjes, eieren, bruine suiker, limoen, garnaal, paksoi, pinda’s, rijstnoedels, rode chilipeper, sjalot, tamarindepasta, taugé, knoflook, verse korianderblaadjes en vissaus

Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Oriëntaalse Kippensoep

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, gember, franse sperzieboontjes, kipkarkassen, knoflook, koriander, korianderzaad, paksoi, rode paprika, rode pepers, sesamolie, shiitake, soepkip, taugé en zeezout

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Valse pho

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, broccoli, chinese kool, druivenpitolie, edamameboontjes, gemalen anijszaad, gemalen korianderzaad, gemalen kruidnagel, gember, kaneel, knoflook, koriander, laurier, lente-ui, limoen, maïsolie, munt, nootmuskaat, paksoi, raap, rijstvermicelli, roerei, sareptamosterd, sojasaus, sperziebonen, stevige tofu, taugé, thaise basilicum, tofu, tofuvellen, wortel, zijdetofu, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Vietnamees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zalm met Koreaanse barbecuesaus

Ingrediënten:
bruine suiker, champignon, donkere sesamolie, gember, groene chilipeper, knoflook, koriander, maïskolf, olie, paksoi, rode paprika, sojasaus, sugarsnaps, taugé, teriyakisaus, ui, vijfkruidenpoeder, zalm en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zalm met zwartebonensaus

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, gember, groene chilipeper, kippenbouillon, knoflook, koriander, maïskolf, maïzena, paksoi, rijstwijn, rode paprika, sojasaus, sugarsnaps, suiker, taugé, ui, vijfkruidenpoeder, zalm en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Thaise vissoep

Ingrediënten:
tomaat in blik, bosui, champignons, gemberwortel, kokosmelk, mihoen, oesterzwammen, paksoi, rode peper, sesamolie, taugé, knoflook, verse koriander, vruchten en water

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Vega Pad Thai

Ingrediënten:
asperges, babymais, basilicum, bimi, chilivlokken, groenten, ei, koriander, limoenen, munt, olijfolie, paksoi, pinda’s, rijstnoedels, romaine sla, sesamolie, sjalotje, tamarindepasta, taugé, knoflook, zijdetofu, zoete chilisaus en zoutarme sojasaus

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Vega pad thai recept - Food and Friends

Ingrediënten:
asperges, babymais, basilicum, bimi, chilivlokken, groenten, ei, koriander, limoenen, munt, olijfolie, paksoi, pinda’s, rijstnoedels, romaine sla, sesamolie, sjalotje, tamarindepasta, taugé, knoflook, zijdetofu, zoete chilisaus en zoutarme sojasaus

Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Mee goreng - Gebakken Indiase mie

Ingrediënten:
chinese selderijblad, garnalenpasta, gedroogde pepers, gele mie, groene peper, harde tahoe, kipfilet, kleine gepelde garnalen, knoflook, kool, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, olie, rode peper, sjalot, spinazie, taugé en zout

Keuken:
Chinees / Maleisisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...