Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, broccoli, bruine suiker, chinese kool, citroensap, ei, gember, groente, ketjap manis, knoflook, komkommer, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, paksoi, peper, rijst, sesamolie, sperziebonen, taugé, ui, water, witte kool, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Simpel:
Recept van Food & Friends:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Thug kitchen:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keet Smakelijk:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit Thug kitchen: