56 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembloemkoolboterbroccolicitroensapgroentegroentebouillonknoflookkorianderlente-uipeperpeterselieplantaardige oliepreisojasausspecerijenuiwaterwitte koolwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bloemkoolcurry met ei & rijst

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, citroengras, citroenrasp, citroensap, gehakt, groentebouillon, ei, kerriepoeder, kikkererwten uit blik, kokosmelk, olijfolie, peper en zout, roosjes, rozijnen, koriander, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, kaneel, ui, gember en zilvervliesrijst

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

bloemkoolcurry met ei & rijst recept - Food and Friends

Ingrediënten:
aardappel, bloemkool, citroengras, citroenrasp, citroensap, gehakt, groentebouillon, ei, kerriepoeder, kikkererwten uit blik, kokosmelk, olijfolie, peper en zout, roosjes, rozijnen, koriander, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, kaneel, ui, gember en zilvervliesrijst

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Katernoedels

Ingrediënten:
broccoli, chilisaus, chinese kool, ei, eiernoedels, gember, knoflook, olijfolie, peultjes, rijstwijnazijn, sesamolie en sojasaus

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noedels:

Loempia's

Ingrediënten:
bamboescheuten, champignon, chilipoeder, diepvriesloempiavellen, eiwit, gember, glasvermicelli, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, plantaardige olie, shii-take, witte kool, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Singaporenoedels

Ingrediënten:
champignons, chinees vijfkruidenpoeder, doperwt, ei, garnalen, gember, kerriepoeder, kippenvlees, knoflook, lente-uitjes, limoen, mihoen, olijfolie, pinda's, rode spaanse peper, sojasaus, varkensgehakt en witte kool

Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Kedgeree

Ingrediënten:
boerenkool, boter, broccoli, bruine rijst, citroen, currypoeder, diepvriesdoperwtjes, ei, gember, gerookte schelvisfilet, groene kool, knoflook, koriander, olijfolie, rode peper, rode ui, spruiten, spruitkropjes en venkelzaad

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / feestdagen
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:

Kleine loempia's met saus - loempia ketjil met saus

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, djahé, djinten, ei, frituurolie, gembersiroop, gemberwortelpoeder, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, ketoembar, kippenvlees, knoflook, knoflookpoeder, komijn, koriander, loempiavellen, olie, pangsitvellen, prei, rauwe ham, rode peperolie, rode spaanse peper, sambal badjak, taugé, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, witte kool, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / gevogelte / hartige hapjes / frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Roerbak van winter- en lentekolen

Ingrediënten:
ei, gember, groente, groentebouillon, knoflook, lente-ui, olie, rodekool, rode ui, witte kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Kiem-lo voor 10-12 personen

Ingrediënten:
citroensap, doperwten, ei, garnalen, gemberwortel, ketjap, knoflook, koeping tikoes, kool, laksa, olie, omelet, peper, prei, schouderkarbonade, sedep malem, selderij, soepkip, taotjo, taugé, varkensgehakt, ve-tsin, witte krab uit blik en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Eirol met aziatische groente

Ingrediënten:
arachideolie, bladspinazie, bleekselderij, bloem, chilipeper, ei, gember, knoflook, korianderblaadjes, lente-ui, olie, rijstwijnazijn, sesamzaad, sojasaus, suiker, taugé, tofu, ui, witte kool, wortel en zoete thaise chilisaus

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Crêpebuideltjes met zoet-zure groente

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, broccoli, cashewnoten, cayennepeper, chilisaus, eidooier, gele paprika, gember, groentefond, judasoren, knoflook, lente-ui, maïzena, melk, olie, palmsuiker, peultjes, pompoen, rijstwijn, rode paprika, rode rijstazijn, savooiekool, sojasaus en witte rammenas

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Diy Trend: Okonomiyaki

Ingrediënten:
bosui, gember, eieren, bloem, gember, wortel, honing, japanse sojasaus, kool, maïzena, mayonaise, mirin, noedels, nori, olie, rijstazijn, sriracha saus, taart, water, witte kool en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ansjovis-dumplings

Ingrediënten:
ansjovis, bosuien, chinese kool, ei, bloem, gemberwortel, water, maïzena, olijfolie, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, shaoxing-rijstwijn, shiitake, sojasaus, wortel, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

New York brunch bowl met halloumi, avocado en kiemen

Ingrediënten:
avocado, babyspinazie, boerenkool, ei, gemberwortel, gierst, groene asperge, halloumi, hennepzaad, Himalayazout, lichte tahin, limoen, paprikapoeder, plantaardige olie, rodebietenkiemen, versgemalen zwarte peper, water, wittewijnazijn en zoutvlokken

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 3 - bahmi djawa 3

Ingrediënten:
boter, chinese kool, chinese mie, djahé, ei, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, krab, mager geitenvlees, mager lamsvlees, mager rundvlees, olie, peper, rode paprika, sambal oelek, sperziebonen, spitskool, ui, verse bladselderij, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Gebakken rijst met prei en paksoi

Ingrediënten:
ei, gedroogde chilipeper, gember, knoflook, koriandergroen, langkorrelrijst, olie, paksoi, pinda’s, prei, sojasaus, zoete chilisaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
rijst / vegetarisch / groente
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bonen!:

Bloemkool tahoefritters

Ingrediënten:
bloemkool, chinees vijfkruidenpoeder, ei, gemalen koriander, gemberwortel, knoflook, plantaardige olie, rijstmeel, sambal oelek, tahoe en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegalicious:

Groentetempura met ponzusaus

Ingrediënten:
asperge, broccoli, eidooier, geel maismeel, gember, limoensap, miniaubergine, paddenstoel, paprika, plantaardige olie, rijstazijn, sinaasappelsap, sojasaus en zelfrijzend bakmeel

Soort:
hapjes / vegetarisch
Haal meer recepten op...