Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, knoflook, lombok, melk, olie, peper, prei, selderij, taugé, tijm, tomaat, tomatenpuree, trassi, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks: