Recept uit Het Franse bakboek:
Fougasse au sucre
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, olijfolie, slagroom en tafelzout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroensap, crème fraîche, deeg, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, knoflook, kristalsuiker, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, suiker, tijm, ui, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit United states of cakes:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit United states of cakes:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit United states of cakes:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept van What's that smell:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / tussengerecht uit De truffel: