885 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroencitroensapeifijne kristalsuikerhoningkaneelkarnemelkkristalsuikermaïsoliemelkolieolijfoliepeperpoedersuikerpure chocoladeslagroomsuikervanillesuikerwalnotenwaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Lekkernijen met bloem

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, citroenen, eieren, kokosbloesemsuiker, rijststroop, roomboter en zeezout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Foodstyling:

Minimuffins met kaasfrosting en bloemen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, eetbare bloemen, ei, kiemgroenten, natriumbicarbonaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, roomkaas, yoghurt, zachte geitenkaas en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Speciale zandkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eidooier, maïzena, poedersuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Luchtige kaasdumplings

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cottage cheese, eidooier, eiwit, lente-ui, peterselie, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Recept uit Made in Sicily :

Taralli - Koekcirkeltjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, citroenzest, dubbelkoolzure soda, ei, eidooier, fijne suiker, poedersuiker en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Buffet / bij de koffie uit Brits bakboek:

Fat rascals

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, eigeel, geblancheerde amandelen, gekonfijte kers, koekkruiden, krenten, melk, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Picknick / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Gewone scones - scones

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eigeel, melk, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Kerst-koekkransjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, basterdsuiker, boter, citroenrasp, eidooier, kristalsuiker, zeeuwse bloem en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Kaaskoekjes

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, boter, eidooier, emmentaler, kummel, maanzaad, paprikapoeder, room en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Paris buns

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eigeel, fijne suiker, greinsuiker, karnemelk, krenten en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Picknick / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Scones met krenten - sultana scones

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, eigeel, krenten, melk, sultana's, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Mandelbrot - Geroosterde amandelplakjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, eidooier, plantaardige olie, sinaasappelrasp, suiker, vanille-essence, witte amandelen en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...