Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Profiteroles met ijs en chocolade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, melk, slagroom, vanilleroomijs, water en zout
- Soort:
- zoet / chocolade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | banaan, bloem, bonen, boter, brood, deeg, ei, eidooier, eiwit, gelatine, honing, ijs, koekjes, koffie, kokosmelk, likeur, melk, poedersuiker, room, sinaasappelsap, suiker, taart, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Oh My Dish:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / nagerecht uit Heerlijk Parijs:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:
Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:
Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:
Bij de koffie uit Bakboek:
Recept uit Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / nagerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Gesund Geniessen:
Recept uit Gesund Geniessen: