30 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemboterdeegeifleur de selgehaktgroentebouillonolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomrozemarijnsjalotspinazietijmuivleeswitte wijnzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Gekarameliseerde-knoflooktaart

Ingrediënten:
balsamicoazijn, crème fraîche, ei, geitenkaas, harde geitenkaas, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, slagroom, tijm, water, zout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:

Sint-Jacobsnoten omhuld met zwarte truffel

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, fleur de sel, knoflook, laurier, olijfolie, prei, sint jakobsschelpen, slagroom, spinazie, ui, water, witte wijn, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Mouasseline van Sint-Jacobsnoten

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, eiwit, fleur de sel, gember, knoflook, laurier, mascarpone, miniprei, olijfolie, prei, sint jakobsschelpen, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Diner / voorgerecht uit Hip Holland:

Soep van geroosterde tomaten

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Lasagne al pesto

Ingrediënten:
basilicum, boter, knoflook, lintmacaroni, majoraan, olie, pijnboompitten, schapenkaas, slagroom, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Marokkaanse kikkererwten burgertjes met romige wortelsaus

Ingrediënten:
amandelen, gedroogde abrikozen, groentebouillontablet, kikkererwten, kikkererwtenmeel, knoflook, komijn, peper, peterselie, plantaardige olie, ras el hanout, sesamzaad, slagroom, tuinkers, ui, volle melk, water, winterwortel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Toscane

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, ei, groene chilipeper, groentebouillon, italiaanse kruiden, kastanjechampignons, knoflook, koriander, margarine, oude geraspte kaas, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, roomkaas, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat uit blik, ui, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijn met olijven

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, groene olijfolie, groene olijven, kalfsjus, knoflook, konijnenbout, konijnenpoot, room, rozemarijn, tijm, versgemalen zwarte peper, water, zeezout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kruiden-risotto uit les Baux - risotto des baux

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, knoflook, langgraanrijst, laurierblad, olijfolie, peper, room, salieblaadjes, sjalot, verse basilicum, verse rozemarijn, verse tijm, water, witte camarguerijst en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Filet "royal"

Ingrediënten:
amandelen, bieslook, gelatine, gemberpoeder, knoflookpoeder, madeira, mayonaise, mosterd, olie, ossenhaas, pistaches, room, sherry, tabasco, tomaten, truffel, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Scandinavische keuken: spinaziedumplings in tomatensaus

Ingrediënten:
tomaat in blik, courgette, extra vergine olijfolie, granen, knoflook, knoflooktenen, water, maïsmeel, nootmuskaat, olijfolie, prei, ricotta, rijst, room, salieblaadjes, spinazie, tomatenblokjes, tomatensaus, versgemalen zwarte peper, water, zeezout en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hartige taart met ricotta en geroosterde biet

Ingrediënten:
biet, bieten, bloem, boter, deeg, ei, eigeel, eiwit, erwtjes, gehakt, geitenkaas, ijswater, knoflook, knoflookteen, olijfolie, peper, ricotta, room, roomkaas, rozemarijn, taart, zout, verse rozemarijn, water, zeezout, zout en zwarte peper

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

stevige goelasjsoep

Ingrediënten:
groene paprika, knoflookpoeder, olie, paprikapoeder edelsusz, room, runderlappen, scherp paprikapoeder, ui, varkenslappen, vlees, vleestomaat, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...