42 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbroodcitroensapeidooierfruitgehaktknoflookkruidenlimoenolijfoliepeperpeterseliesjalottomaatvruchtensapwaterzonnebloemoliezout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Bloemkoolcouscous met gepocheerd ei

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, bloemkool, citroen, eieren, gedroogde abrikozen, gehakt, gerookt paprikapoeder, granaatappel, olijfolie, sinaasappel, sumak, ui, peper, wittewijnazijn, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Krabballetjes met salsa

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broodkruim, cayennepeper, citroen, ei, extra vierge olijfolie, krabvlees, peterselie, rode spaanse peper, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Super food voor familie en vrienden

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:

Supergroene cannelloni, romige ricotta & basilicumsaus

Ingrediënten:
basilicum, boerenkool, brandnetel, cannellonibuisjes, cavolo nero, citroen, diepvriesspinazie, ei, tomaat, halfvolle melk, knoflook, komkommerkruid, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rode peper, rucola, snijbiet en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Crabcakes met frisse citrus-tomatenmayo

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, broodkruim, citroen, crème fraîche, ei, eidooier, gerookt paprikapoeder, krabvlees, olie, paneermeel, peper, tomaten, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
mosterd
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met schapenkaas

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, citroenschil, ei, geitenkaas, gruyerekaas, olijfolie, pecorino sardo, schapenricotta, sinaasappelschil, sjalot en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bieslook, cayennepeper, citroen, cornichons, crème fraîche, dragonazijn, ei, eidooier, kappertjes, kervel, mosterd, ossenhaas, paprikapoeder, peterselie, sjalot, tabasco, tomatenketchup, worcestershiresaus en zonnebloemolie

Soort:
rundvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Basilicumspätzle in saffraanbouillon met mul, venusschelpen en mosselen

Ingrediënten:
banaansjalot, basilicum, bleekselderij, bloem, citroenschil, droge vermout, droge witte wijn, ei, gedroogde chilivlokken, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, kokkels, mosselen, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rodemulfilets, saffraandraadjes, spinazie, tomaten, venusschelpen, volle melk en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Gepofte aubergine met mortadella en parmezaan

Ingrediënten:
ansjovis, arbequina olijfolie, aubergines, basilicum, cabernet sauvignon-azijn, citroen, ei, kappers, knoflook, mortadella, mosterd, parmezaanse kaas, pistache, rucola, sjalot, tomaatjes en zonnebloemolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet in olie, citroen, ei, jonge ui, artisjok, knoflook, komkommer, kropsla, olijfolie, rode paprika, selderijstengel, sperziebonen, tomaat, tonijn in olie, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
salade / vis
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Cassoulet met kip en dragon

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, artisjokhart, basilicum, boter, citroen, dragon, dragonazijn, dragonblad, druivenpitolie, ei, groentebouillon, haricots verts, kerstomaat, kippendij, kippenjus, knoflook, little gem, mosterd, sjalot, spinazie, tijm, witte bonen en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Champignons farcis

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, boter, champignon, citroen, ei, kippenbouillon, kippengehakt, koriander, kroepoek, limoen, limoenblad, mayonaise, paneermeel, panko, pinda, sambal oelek, sjalot, sriracha en tijm

Soort:
gevogelte / paddenstoelen
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Italiaanse gehaktballetjes met tomatensaus

Ingrediënten:
broodkruim, citroenrasp, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, ricotta, rode wijn, rundergehakt, tomaat, tomaten uit blik, ui, varkensgehakt, venkelzaad, verse basilicum, verse peterselie en verse rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Zeebaars in een zak

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, boter, citroen, ei, lente-ui, olijfolie, peper, slagroom, spinazie, venkel, kruiden, witte wijn, zeebaars en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Empanadas recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ei, eidooier, ansjovis, basilicum, basilicum, mozzarella, cayennepeper, chilivlokken, citroen, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, bloem, knoflook, langoustines, lente-ui, limoen, natuurazijn, paprikapoeder, bladpeterselie, pruimtomaten, reuzel, vruchtensap, sobrasada, gist, water, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Empanadas

Ingrediënten:
ei, eidooier, ansjovis, basilicum, basilicum, mozzarella, cayennepeper, chilivlokken, citroen, druivenpitolie, eidooier, mosterd, fijn zeezout, bloem, knoflook, langoustines, lente-ui, limoen, natuurazijn, paprikapoeder, bladpeterselie, pruimtomaten, reuzel, vruchtensap, sobrasada, gist, water, zonnebloemolie en zwarte olijven

Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Wereldbroodjes:

Pan Bagnat

Ingrediënten:
ansjovis, brood, citroen, dragon, eieren, groene paprika, basilicum, peterselie, radijsjes, tomaat, rode ui, olijfolie en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

VIDEO: 4 gangen kerstmenu in 2 uur

Ingrediënten:
azijn, basilicum, bloemkool, citroen, crème fraîche, dressing, ei, eieren, filodeeg, flespompoen, bloem, boter, gemalen komijn, gort, griekse yoghurt, ijs, kastanjes, knoflook, komijn, kruiden, kruidensalade, kurkuma, marinade, zout, munt, olie, olijfolie, paddenstoelen, paprikapoeder, parmezaanse kaas, pasta, peren, peterselie, bladpeterselie, pompoen, rietsuiker, rucola, vruchtensap, spruiten, spruitjes, steaks, suiker, knoflook, tijm, bakpoeder, kardemompoeder, ui, water, waterkers en witte wijnazijn

Haal meer recepten op...