112 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncitroengaram masalagemalen komijngembergemberpoederkaneelkorianderzaadkurkumaolieolijfoliepeperrode uisuikertomatenpureeuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Libanese sperziebonen met tomaat

Ingrediënten:
tomaat in blik, bouillon, gemalen kaneel, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, knoflooktenen, peper en zout, sperziebonen, tijm, ui en water

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Indiase dahl met tomaten en yoghurt

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kerrie, kippenbouillonblokje, knoflook, koriander, kurkuma, olie, paprikapoeder, peper, rode linzen, tomaat in blik, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Mexicaanse soep

Ingrediënten:
avocado, gemalen komijn, jonge kaas, kidneybonen, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, oregano, rode pepers, tomaten, tortillachips en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rijst met Peruviaanse eend

Ingrediënten:
eendenborst, kippenbouillon, knoflook, langkorrelrijst, pompoen, spaanse ui, tomaat, gember, verse koriander, verse munt, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Peruaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Mexicaanse kip

Ingrediënten:
anijszaad, kaneel, kippenbouillon, kippendij, knoflook, korianderzaad, maïzena, pure chocolade, saffloerolie, spaanse peper, tomaat, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kosheri

Ingrediënten:
appelazijn, basmatirijst, boter, gemalen komijnzaad, groene linzen, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, nootmuskaat, olijfolie, rode chilipeper, tomaat, vermicellinoedels, witte ui, zout en zwarte peper

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Spaanse rijst met mosselen

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, koriander, mosselen, olijfolie, puntpaprika, spaanse paellarijst, tomatenpuree, trostomaat, ui, zachte chorizo en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gesmoorde aardappeltjes met saffraan en paprikapoeder

Ingrediënten:
kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, saffraandraadjes, scherp paprikapoeder, tomatenpuree, verse koriander en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / gevogelte / aardappelgerecht / feestdagen
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes in curry

Ingrediënten:
gember, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, lamsgehakt, medium hete currypasta, slagroom, tomatenblokjes, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kip in tortillataart

Ingrediënten:
bloemtortilla, cayennepeper, cheddar, chilipoeder, gedroogde oregano, gemalen komijn, gemalen koriander, groene chilipeper, groene paprika, kippenbouillon, kipper, knoflook, koudgeperste olijfolie, limoen, tomaat, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, voorjaarsui, zout en zwitserse kaas

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / magnetron / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kosheri

Ingrediënten:
appelazijn, basmatirijst, boter, gemalen komijnzaad, groene linzen, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, nootmuskaat, olijfolie, rode chilipeper, tomaat, vermicellinoedels, witte ui, zout en zwarte peper

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Regenboogforel Gekookt In Yoghurt Met Indiase Specerijen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gember, griekse yoghurt, kaneelstokje, kardemompeul, kerstomaat, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kruidnagel, kurkuma, maïzena, mosterdpoeder, plantaardige olie, regenboogforel, rood kerriepoeder, rozijnen en ui

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kip dhansak

Ingrediënten:
chilipoeder, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kerrie, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, koriander, kurkuma, linzen, olie, rode chilipeper, rode ui, sojasaus, suiker en tomaat uit blik

Keuken:
Iraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner uit Wrap 'n roll:

Enchiladarolletjes

Ingrediënten:
basilicum, bloem, chipotlepeper, gerookte chilipoeder, jonge kaas, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komijn, koriander, lente ui, olie, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, tortilla en ui

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Groentevindaloo - goudgele kipspiesjes

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, erwten, extra vierge olijfolie, garam masala, gedroogde rode spaanse peper, gemalen komijn, groentebouillon, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, koriander, kurkuma, mais, peper, rode ui, rozijnen, scharrelkipfilet, spinazie, tomaat, tuinbonen, venkelzaad, wittewijnazijn, worcestersaus, yoghurt en zout

Keuken:
Brits
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Lunch / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Albóndigas

Ingrediënten:
cayennepeper, diepvriesdoperwtjes, droge witte wijn, ei, gemalen koriander, half-om-halfgehakt, kalfsgehakt, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, komijn, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Tajine van kip en groenten

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, couscous, gemberpoeder, kaneelpijpje, kikkererwten, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, langkorrelrijst, laurierblad, ontpitte olijven, pastinaak, raap, rode paprika, sperziebonen, tomaat, ui, verse koriander, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / tajine
Haal meer recepten op...