Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Chow Miensaus
- Ingrediënten:
- droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn, sesamolie en sojasaus
- Keuken:
- Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, bouillon, donkere sojasaus, droge sherry, ei, eiwit, gember, ketjap benteng manis, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, olijfolie, peper, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Simpel Sushi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van What's that smell:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: