Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Geroosterde kip met citroen en kruiden
- Ingrediënten:
- boter, citroen, franse kwark, kip, kippenbouillon, laurierblad, peper, tijm, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Provence:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit Provence:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: