59 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebloembroccoligemberkaneelkippenbouillonknoflookkorianderkurkumalente-uimaïzenamirinmuntolieplantaardige oliesesamzaadsojasauswaterwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Uitjes met gember en honing

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, honing, ketjap benteng manis, ui, limoensap, olie, sambal oelek, zilverui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Geroerbakte kipfilet met sesam en honing

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, chinese broccoli, gemberwortel, kipfilet, koriander, lente-uitjes, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, plantaardige olie, rijst, sesamolie, sesamzaad en vloeibare honing

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Lamsvlees met pruimedanten, zoete aardappels en honing

Ingrediënten:
boter, bouillon, citroensap, gemberpoeder, honing, kaneelpoeder, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, plantaardige olie, pruimedant, saffraanpoeder, ui, verse munt, versgemalen zwarte peper en zoete aardappel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / lamsvlees
Een recept uit Kristen Beddard - Alles over kool

Recept uit Alles over kool:

Vegaburger Met Cashewnotensaus

Ingrediënten:
cashewnoten, druivenpitolie, eieren, gember, gember, honing, ketjap, knoflook, lente-uitjes, paksoi, paneermeel, peper, quinoa, rijstazijn en sesamolie

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Gemengde Chinese groenten

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, cayennepeper, djahé, honing, kerrie, knoflook, peper, sesamolie, sherry, sojasaus, taugé, ui, venkel, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Chinees
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kipballetjes met pruimensaus

Ingrediënten:
azijn, broodkruimels, citroenrasp, citroensap, gemberpoeder, gemalen piment, honing, kerriepoeder, kipgehakt, olie, pruimenjam, sjalot en vijfkruidenpoeder

Soort:
gevogelte
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Kip met tomaten-honingsaus

Ingrediënten:
boerenkip, donkere honing, gemalen kaneel, gemberpoeder, kastanjehoning, knoflook, plantaardige olie, saffraanpoeder, sesamzaad, tijmhoning, tomaat, tomatenpuree, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte / tajine
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Aziatische krokante duif met een zoetzure dipsaus

Ingrediënten:
aardappel, chinees vijfkruidenpoeder, frituurolie, gember, honing, houtduiven, koriander, lente-uitjes, limoen, oestersaus, sesamolie, sinaasappels, spaanse pepertjes, szechuanpeper en zeezout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Zwarte kabejauw

Ingrediënten:
bosui, gember, honing, kabeljauw, koriander, lente ui, misopasta, olijfolie, radijs, rawitpeper, rijstwijn, rijstwijnazijn, japanse ingelegde gember, sake, sesamolie en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Zoetzure rozijnensaus voor tong

Ingrediënten:
bloem, bouillon van tong, citroen, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenvet, plantaardige olie, rode wijnazijn, rozijnen, suiker, ui, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Hongaarse zoetzure rozijnensaus voor tong

Ingrediënten:
amandelen, bouillon van tong, citroen, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenvet, pastinaken, plantaardige olie, rode wijnazijn, rozijnen, suiker, ui, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Koolsla met Aziatische invloed

Ingrediënten:
gember, honing, knoflook, koriander, lente-ui, limoensap, olijfolie, sesamolie, sojasaus, witte kool, witte-wijnazijn en wortel

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Marokkaanse stoofschotel met vis

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipoeder, couscous, gemberpoeder, amandelschaafsel, honing, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, kurkuma, olie, tomatenblokjes uit blik, ui, verse koriander, water, witvisfilet en zout

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poolse holishkes

Ingrediënten:
citroensap, gemberpoeder, honing, olie, peper, rozijnen, rundergehakt, savooiekool, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, witte kool, zout en zure appel

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rijst / rundvlees / groente
Haal meer recepten op...