146 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: biefstukbloemboterbroodfruitgehaktgranengroenteknoflookmelknotenolieolijfoliepeperpeterselierundvleesvisvleeswaterwortelzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Gepocheerde eieren met rodewijnsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, eieren, brood, boter, laurierblad, olijfolie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, spek, bleekselderij, rozemarijn, tijm, ui, peper, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Salade met rundvlees en eieren plus variaties - lalab telor dan daging sapi

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, blanke azijn, chinese kool, citroensap, ei, garnalen, gevogelte, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, rundergehakt, sambal oelek, slablad, spitskool, tomaat, ui, vis, vlees, witte basterdsuiker, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit John Muller en Berthe Meijer - Het literaire eetboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:

Houtduivenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bouillon van houtduivenkarkassen, champignons, eidooier, houtduif, kogelbiefstuk, korstdeeg, laurier, peperkorrel, peterselie, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
pastei
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Steak Tartare

Ingrediënten:
biefstuk, citroenschil, dijonmosterd, ei, kappertjes, peterselie en sjalot

Soort:
vlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Steak tartaar

Ingrediënten:
biefstuk, dijonmosterd, tabasco, ei, bieslook, kappertjes, olijfolie, peper en zout, sjalot, stokbrood, tomatenketchup en zure augurken

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Steak tartaar

Ingrediënten:
biefstuk, dijonmosterd, tabasco, ei, bieslook, kappertjes, olijfolie, peper en zout, sjalot, stokbrood, tomatenketchup en zure augurken

Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Steak Tartaar

Ingrediënten:
biefstuk, bieslook, cornichons, tabasco, eieren, kappertjes, mosterd, peper en sjalot

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Klassieke steak tartaar

Ingrediënten:
biefstuk, bieslook, dragon, ei, kappertjes, ketchup, mosterd, olijfolie, peterselie, tabasco, ui en worcestersaus

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rundvlees pastei met paddestoelen en rijst

Ingrediënten:
aardappel, biefstuk, bladerdeeg, dijonmosterd, ei, gedroogde paddestoelen, knoflook, morilles, olijfolie, pompoen, sjalot, verse marjolein, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

De ultime hamburger met patat

Ingrediënten:
aardappel, biefstuk, broodkruim, citroen, ei, engelse mosterd, hamburgerbroodjes, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, parmezaanse kaas, ribstuk, rozemarijn en ui

Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar uit Milaan

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, parmezaanse kaas, rundergehakt, rundvlees, sjalot en verse basilicum

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Biefstuk Tartare

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, azijn, biefstuk, ei, kappers, mosterd, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, slabladeren, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Frans / Nederlands
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Lunch / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Filet Americain

Ingrediënten:
augurk, ei, kappertjes, mayonaise, paprikapoeder, rundvlees, tabasco, tomatenketchup en ui

Keuken:
Belgisch / Hollands
Soort:
broodbeleg / mosterd
Haal meer recepten op...