Recept uit Karsu's Kitchen:
Turks fruit - Lokum
- Ingrediënten:
- granaatappelsap, hazelnoten, kokos, maïzena, passievruchtensap, pistachenoten, poedersuiker, suiker en zonnebloemolie
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- zoet / snoep
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, broccoli, citroensap, droge sherry, ei, gember, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, kratiem, lente-ui, lichte sojasaus, melk, nam pla, olie, peper, plantaardige olie, sesamolie, sherry, sojasaus, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / nagerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: