28 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadoazijnbakpoederbloembotercitroencitroensapeigemberpoedergistkaneelmelkoliepeperplantaardige oliesesamzaaduivloeibare honingwalnotenwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Ontbijt uit NAJAT:

Sfenj

Ingrediënten:
bloem, gist, honing, plantaardige olie, suiker, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Roggebrood

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, honing, karwijzaad, plantaardige olie, roggemeel, suiker, water, witbier en zeezout

Keuken:
Noord-west-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Worteltaart

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, amandelmeel, bakbanaan, banaan, bosui, bosuitjes, eieren, kaas, boter, honing, kokosmeel, kokosmelk, kokosolie, meel, roomboter, suiker, water, winterwortels, wortel, wortels en zout

Een recept uit Wolfgang Kleinschmidt en Roy Fares - United states of cakes

Recept uit United states of cakes:

Granola

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelen, basterdsuiker, gedroogde veenbessen, zout, havermout, haverzemelen, kaneel, pecannoten, plantaardige olie, rozijnen, vanillesuiker, vloeibare honing en walnoten

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Matzo brei

Ingrediënten:
boter, compote, ei, honing, jam, kaneel, matzes, peper, plantaardige olie, suiker, zout en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zoete challe

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, eidooier, honing, maanzaad, plantaardige olie, rozijnen, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Zoetzure rozijnensaus voor tong

Ingrediënten:
bloem, bouillon van tong, citroen, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenvet, plantaardige olie, rode wijnazijn, rozijnen, suiker, ui, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Hongaarse zoetzure rozijnensaus voor tong

Ingrediënten:
amandelen, bouillon van tong, citroen, gemberpoeder, honing, kaneel, kippenvet, pastinaken, plantaardige olie, rode wijnazijn, rozijnen, suiker, ui, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Ontbijt uit Speisekammer:

Müsli met amandel-notenboter

Ingrediënten:
ahornstroop, amandel-notenboter, boekwijtvlokken, gedroogd fruit, gemalen kardemom, havermoutvlokken, honing, kaneel, kokoschips, kokosrasp, lijnzaad, noten, olie, pompoenpitten, raapolie, rietsuiker, roggevlokken, sesamzaad, speltvlokken, suiker, vanillepoeder, water, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Zwitsers / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Snack of tussendoortje uit Nootje:

Blauwe bessen-hazelnootmuffins

Ingrediënten:
baksoda, blauwe bessen, bloemenhoning, ei, havergrutten, haverzemelen, hazelnootolie, hazelnoten, kaneel, kokospalmsuiker, olie, sojamelk, speltmeel, vanillemerg en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bananendosa's met kulfi

Ingrediënten:
bananen, suiker, bloem, gecondenseerde melk, kardemom, merg, pistache, pistachenoten, plantaardige olie, rozenwater, suiker, kardemompoeder, vanille, vanille-extract, vanillestokje, vloeibare honing, volkorenrijstmeel, volle melk en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bananendosa's met kulfi recept - Food and Friends

Ingrediënten:
bananen, suiker, bloem, gecondenseerde melk, kardemom, merg, pistache, pistachenoten, plantaardige olie, rozenwater, suiker, kardemompoeder, vanille, vanille-extract, vanillestokje, vloeibare honing, volkorenrijstmeel, volle melk en zout

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Kwartelei op boekweitblini's met veldsla en pinksterbloemen

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, boekweitmeel, citroensap, ei, gist, honing, kwarteleitjes, melk, olie, peper, pijnboompitjes, pinksterbloemen, suiker, veldsla, volkorenmeel, zeezout en zevenbladblaadjes

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Lekach - Honingcake

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, bloem, cognac, ei, gele rozijnen, kaneel, kruidnagelpoeder, plantaardige olie, rum, sinaasappelrasp, sterke koffie, suiker, vloeibare honing, walnoten en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Geroosterde kikkererwten met karamel-wortels

Ingrediënten:
avocado, citroensap, gedroogde kikkererwten, granaatappelsiroop, groentebouillon, honing, komkommer, koriandergroen, korianderkorels, lente-ui, olie, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode peperoni, sesamzaad, suiker, venkelzaad, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Kaasgebak uit Toledo

Ingrediënten:
anijs, bloem, boter, honing, kaneel, koriander, munt, olie, suiker, verse kaas, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / nagerecht uit Elzas:

Dampfnüdel - Gestoomd brood

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, fijne tafelsuiker, honing, kwetsen, melk, olie, suiker, gist, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / noedels
Haal meer recepten op...