76 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloemboterbroccolibruine basterdsuikerdroge sherryeigembergroene paprikakippenbouillonknoflooklichte sojasausoliepeperplantaardige olierode paprikasambal oeleksesamoliesherrysojasaustomaattomatenpureeuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Regenboogforel Gekookt In Yoghurt Met Indiase Specerijen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gember, griekse yoghurt, kaneelstokje, kardemompeul, kerstomaat, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kruidnagel, kurkuma, maïzena, mosterdpoeder, plantaardige olie, regenboogforel, rood kerriepoeder, rozijnen en ui

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Garnalenwrap Met Zwarte Bonen Saus

Ingrediënten:
bosuitjes, garnalen, groene paprika, garnaal, ijsbergsla, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, olie, paprika, pijnboompitten, rode paprika, sambal, sesamolie, sesamzaadjes, sjalotjes, suiker, ui, water en zwarte bonen

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tofu met vijf kruiden, gestoomde aubergines en kardemompassata

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bosui, chinees vijfkruidenpoeder, citroengras, fijne kristalsuiker, gemalen kardemom, gember, grof zeezout, knoflook, lichte sojasaus, maïzena, mirin, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, thaise sjalotjes, tofu, tomatenpassata, tomatenpuree, witte peper, zonnebloemolie, zwarte peper en zwart sesamzaad

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Babi pangag

Ingrediënten:
bruine suiker, gemberpoeder, knoflook, maïzena, olie, sambal, sherry, sojasaus, tomatenpuree, ui, uisnippers en varkenslappen

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Zoetzure gehaktballetjes

Ingrediënten:
ananas, azijn, ei, gehakt, gemberpoeder, ketjap, knoflook, maïzena, olie, paneermeel, prei, rode paprika, suiker, ui en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Ku-lau-yuk

Ingrediënten:
aardappelmeel, ananas, azijn, bloem, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, suiker, tomaat, tomatenketchup, ui en varkenslappen

Soort:
vlees
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Scholfilet in zoetzure saus

Ingrediënten:
azijn, bloem, groene paprika, maïzena, medium sherry, scholfilet, sojasaus, suiker, tomaat, ui, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Mie met cocktailgarnalen en bosui

Ingrediënten:
bosui, cocktailgarnalen, djahé, droge sherry, groene asperge, knoflook, kruidenbouillontablet, maïzena, mie, sojasaus, suiker, tabasco, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Crêpebuideltjes met zoet-zure groente

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, broccoli, cashewnoten, cayennepeper, chilisaus, eidooier, gele paprika, gember, groentefond, judasoren, knoflook, lente-ui, maïzena, melk, olie, palmsuiker, peultjes, pompoen, rijstwijn, rode paprika, rode rijstazijn, savooiekool, sojasaus en witte rammenas

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Varkensvlees met rijst - khao moo daeng

Ingrediënten:
bai pak chee, braadvocht, bruine basterdsuiker, ingemaakte chilipeper, jasmijnrijst, khao suay, knoflook, komkommer, kratiem, lente-ui, maïzena, olie, pinda, prik dong, rode kleurstof, sojasaus, varkensvlees, verse koriander, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pekel en marinades
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Salade van pijlinktvis - yam pla muk

Ingrediënten:
bai pak chee, champignon, citroengras, gemberwortel, groene paprika, kleefrijst, knoflook, komkommer, kratiem, kropsla, lente-ui, limoensap, maïzena, nam pla, nam prik gaeng ped, olie, peultjes, pijlinktvis, rode paprika, suiker, ta krai, thaise rode kerriepasta, thaise vissaus, tomaat, verse koriander, verse munt en witte wijn

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Mie met rundergehakt - guay teow nuea sab

Ingrediënten:
bai pak chee, brede rijstmie, knoflook, kratiem, maggi, maïzena, nam pla, oestersaus, olie, rundergehakt, sen yai, sla, suiker, thaise vissaus, tomaat, ui, verse koriander, witte peper en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Brede rijstmie met roomsaus - guay teow raad naa

Ingrediënten:
brede rijstmie, broccoli, ei, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, maïzena, nam pla, olie, peultjes, rode paprika, sen yai, sesamolie, stropaddestoelen, suiker, thaise vissaus, varkenshaas, water, witte peper, wortel en zoete ketjap

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Pittige tahu met geplette zwarte peper

Ingrediënten:
bosui, boter, donkere sojasaus, fijne kristalsuiker, gember, knoflook, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, tahu, zoete sojasaus en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Tempura van het seizoen

Ingrediënten:
chilivlokken, fijne kristalsuiker, groene chilipeper, groenten, kardemompeulen, koriander, limoen, maïzena, nigellazaad, raapzaadolie, sodawater, water, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Pikant roerbakhapje

Ingrediënten:
bakpoeder, bieflap, biefstuk, droge sherry, gember, groene paprika, knoflook, lente-ui, lichte chinese sojasaus, maïzena, suiker, uien, zonnebloemolie en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Makreelfilet gelakt in kabayakisaus

Ingrediënten:
donkere basterdsuiker, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, makreelfilet, mirin, noedels, olie, paddenstoelenbouillon, sake, sesamzaad, shiitake, sojasaus, somen en wilde spinazie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...