Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, citroensap, droge sherry, ei, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rode paprika, sjalot, sojasaus, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / voorgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt / snack of tussendoortje uit Nigella Express:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair: