Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Groene kipcurry
- Ingrediënten:
- aubergine, groene currypasta, kipfilet, kokosmelk, komijnzaad, korianderblaadjes, korianderzaad, limoensap, suiker, trostomaten en vissaus
- Soort:
- curry / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basmatirijst, citroengras, citroensap, garam masala, gemalen komijn, gember, kaneel, knoflook, komijn, korianderzaad, kurkuma, laos, olie, palmsuiker, peper, sjalot, tomatenpuree, ui, vissaus, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Indonesie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: