Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Nieren met witte wijn en rijst
- Ingrediënten:
- boter, kalfsnier, knoflook, kortkorrelige rijst, olijfolie, paneermeel, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, rode paprika, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: